Hoe ervaren klanten IT Ma'at?

Project company website

IT Ma'at heeft conform verwachtingen onze website opgeleverd. Het eindresultaat mag er wezen. Een duidelijke en 'fris' ogende website met de gewenste functionaliteit om makkelijk online bestellingen te doen.
Damla Kayrul
Eigenaar, Döner City Zwijndrecht

Project company website

IT Ma'at was voor mij de totale oplossing als je het hebt over service en kwaliteit in één pakket. Informele werkwijze, meedenkend en innoverend. Dit zijn de kernwoorden wat mij betreft over hun werkwijze en kwaliteit. In het bijzonder vond ik het mooi om te zien dat de jongens van IT Ma'at goed doorpakken en een fijn werktempo hebben. Complimenten! Als je kwaliteit en service hoog in het vaandel heb staan, dan raad ik ze ten zeerste aan!
Arslan Ahmed
Eigenaar, Papa's Tandoori

Project company website

IT Ma'at heeft alles conform afspraken opgeleverd. De website ziet er top uit! Het enige minpuntje was dat het niet helemaal duidelijk was dat we zelf een bonnenprinter diende aan te schaffen. Verder hebben ze mij goed geholpen en ben ik blij met het eindresultaat.
Ibrahim Atman
Eigenaar, Atman Market

Project company website

IT Ma'at heeft ons volledig ontzorgt om een mooie en gebruiksvriendelijke website te maken. Daarbij hebben ze ook het logo ontworpen en gerealiseerd. We zijn erg tevreden met de oplevering en we kunnen iedereen aanraden om door IT Ma'at een company website te laten realiseren.
Barut Kemal
Eigenaar, Berat Bakkerij & Döner

Affiliate website

IT Ma'at heeft de affiliate website Duurzame Zon ontwikkeld. Een affiliate website is een site die als primair doel heeft om omzet te genereren via externe websites. Daarnaast verzorgt IT Ma'at ook de hosting en monitoring van de website.

Affiliate website

IT Ma'at heeft ook de affiliate website Vervang uw Kozijnen ontwikkeld. Ook daar verzorgt IT Ma'at de hosting en monitoring van de website. Door het potentieel drukke verkeer is het van belang dat de webiste hier klaar voor is.

Project company website

IT Ma'at heeft ons volledig ontzorgt om een eenvoudige maar doeltreffende website te maken. Daarbij hebben ze ook het logo ontworpen en gerealiseerd. We zijn erg tevreden met het resultaat, wat tevens snel was gerealiseerd.
Sameh Hamam
Eigenaar, Oriëntal Pizzeria & Shoarma

Project company website

IT Ma'at heeft snel een volledige website op poten gezet. Daarbij is na een eerste intake goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Na uitleg en het aansluiten van de bonnenprinter hebben we de website makkelijk in gebruik kunnen nemen.
Servet Tuncay
Eigenaar, In Den Houten Klomp

Project company website

IT Ma'at heeft een mooie en gebruiksvriendelijke website gemaakt. Klanten zijn tevreden over het gebruik ervan.
Mevlut Yilmaz
Eigenaar, Today's Kitchen

download onze folder:

Via onderstaande link kan je onze folder downloaden over de mogelijkheden voor het maken van een company website waarbij klanten online makkelijk kunnen bestellen: