Office 365

Heeft uw organisatie hulp nodig bij migratie naar Microsoft 365 Business?

IT Maat verzorgt een snelle en stabiele overgang naar de cloud oplossingen van Microsoft 365 voor bedrijven. IT Maat hanteert daarbij het principe van snel, veilig en zeker. Daarbij geeft IT Maat de garantie dat al de data wordt behouden en er sprake is van minimale downtime voor je organisatie, met zo min mogelijk onderbrekingen. Met onze hulp kan uw organisatie razendsnel overstappen naar Microsoft 365 Business, zodat u weer snel aan de slag kunt met een toekomst bestendige ICT opzet.

Hoe werkt migreren naar Microsoft 365?

Microsoft 365 BUSINESS INSTALLEREN

Allereerst gaan wij aan de slag met het volledig inrichten van het portaal van de cloudomgeving. We maken gebruikers aan en activeren de licenties. Ook leiden we je door de lokale installatie van de Office-applicaties..

DATA MIGREREN

Wij voeren de migratie uit van jouw data en e-mail naar de nieuwe cloudomgeving, zonder dat het jouw business in de weg zit. De migratie vindt plaats op een moment dat het u uitkomt én kan volledig remote uitgevoerd worden. Tijdens de migratie kunt u gewoon doorwerken, afhankelijk van de situatie binnen uw onderneming.

VOLLEDIGE CONTROLE

Vanaf nu draait uw volledige IT-omgeving op Microsoft 365. Dient er iets te worden aangepast of toegevoegd? Dan is dit snel en eenvoudig zelf te regelen in de online beheeromgeving. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen, zodat uw organisatie zich kan bezighouden met de business.

Is uw organisatie klaar voor de overstap naar Microsoft 365?

Voordat we beginnen met de migratie naar Microsoft 365 moeten de mogelijkheden bekeken worden. Welk Microsoft 365 pakket past het beste bij uw organisatie? Wat zijn de exacte wensen? En hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk in ondersteunen? Samen gaan we op zoek naar de beste cloudoplossing voor uw bedrijf.

Afhankelijk van de wensen en het aantal medewerkers stellen we een advies op maat op. We begeleiden je vanaf het opzetten van de workflow tot de uiteindelijke Microsoft 365 Business migratie. Hierbij ligt de focus op een snel en efficiënt verloop.