Company website

Realiseer uw website mooi en betaalbaar

Aanpak

Wanneer u op zoek bent naar vernieuwing van een bestaande company website of een nieuwe company website wil laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze online kennis zorgen wij voor een perfecte company website voor uw onderneming.

Company Website Berat Bakkerij

Aanpak

Bij een company website is het van belang dat de basis stevig staat, deze snel wordt gerealiseerd en de website een unieke design heeft waarmee uw organisatie zich onderscheidt! Doordat wij weten waar een succesvolle company website aan moet voldoen scheelt dit u een hoop werk.

Als websitebouwer kunnen wij goed meedenken en kunnen we samen sparren om zo het beste uit de nieuw te maken website te halen. Vooraf stellen wij samen met uw organisatie het doel vast voor het perfecte eindresultaat. Een company website die naast goed vindbaar, ook goed uit dient te zien met aanzet tot actie. Wij creëren een mooie uitstraling vmet een optimale indeling en de juiste sfeerbeleving.

WordPress techniek

We maken als basis gebruik van WordPress. Het is het meest gebruikte Content Management System (CMS). Uw website kan door deze techniek eenvoudig en snel worden gerealiseerd. Daarna kunt u de website zelf beheren, door bijvoorbeeld zelf nieuwe pagina’s met teksten en foto’s toe te voegen zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

Tevens nemen we de verantwoordelijk voor het hosten en beheren van uw omgeving. Tegen een klein maandelijkse vergoeding kunnen wij u volledig op dit gebied ontzorgen. Zie voor meer informatie:

Doelgroep

Wij maken websites voor MKB’ers, zzp′ers en andere ondernemers die een juiste online aanwezigheid belangrijk vinden. We zorgen voor herkenbaarheid bij uw eigen doelgroep en laten uw website voor uw organisatie werken. Daarbij staan eenvoud en een goed ontwerp voorop! Uw bezoekers willen immers snel en op een prettige manier de juiste informatie vinden.

Voorbeelden van klantreferenties zijn hier te vinden:

Voorbeeld company websites

Via onderstaande links kunt u een voorbeeldsite bezoeken. Deze website laat vooral alle technieken zien, die mogelijk zijn in WordPress.