Wie ZIJN wij?

Over ons

IT Ma’at is opgericht door Marc Boukens en Patrick Nesse. Twee vrienden, en dikke ma’aten, die elkaar vanaf de basisschool kennen. Door een vriendschap van meer dan 35 jaar, is uiteraard een sterke band opgebouwd en weet je zo langzamerhand wat je daadwerkelijk aan elkaar hebt.

Onlangs is besloten om de ervaringen, die beide heren los van elkaar hebben in de IT, samen te smelten tot IT Ma’at. Een bescheiden dienstverlener op het vlak van DevOps, Virtualisatie en Systeem Beheer!

Met onze klantvriendelijkheid en ervaring zijn we ervan overtuigd dat we klanten op de juiste manier kunnen helpen en stoppen we niet totdat de juiste oplossing naar alle tevredenheid bij de klant in gebruik is.

Hoe zijn we aan de naam IT Ma’at gekomen?

Vanuit de Mythologie:

Maät of Ma’at is in het oude Egypte de aanduiding van het concept van waarheid, stabiliteit, rechtvaardigheid en kosmische orde.
In de Egyptische mythologie is Maät als godin de personificatie van deze concepten. Zij vertegenwoordigt de kosmische orde.  Haar goddelijke tegenhangster is Isfet, de chaos.
Het mag duidelijk zijn dan we met onze oplossing stabiliteit en orde proberen te scheppen in uw IT landschap.

Vanuit onze Dienstverlening:

Wij leveren ma’atwerk dienstverlening, waarbij het doel is om tegen minimale kosten de juiste oplossing te bieden. We willen voor de klant een betrouwbare ma’at zijn op het vlak van IT ondersteuning, iemand die zich aan zijn woord houdt en zich dienstbaar opstelt.

Vanuit onze Vriendschap:

Zoals in de introductie aangegeven, we zijn al lang ma’aten van elkaar. Dit zorgt ervoor dat we met veel plezier samenwerken en we weten wat we aan elkaar hebben. Had je ook al gezien dat de dikgedrukte letters in Marc en Patrick ook weer Ma’at vormen?

Marc Boukens

Marc heeft reeds meer dan 12 jaar ervaring op het vlak van systeembeheer. Bij diverse bedrijven heeft hij de IT infrastructuur verder geprofessionaliseerd en vele projecten gerealiseerd op het vlak van DevOps en Virtualisatie. Marc heeft op de Hogeschool Rotterdam Bedrijfskundige Informatica gestudeerd. Met zijn kennis en ervaring en een gezond portie doorzettingsvermogen, weet Marc zijn projecten op de juiste manier af te ronden binnen de afgesproken tijdslijnen.

Patrick Nesse

Patrick heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Met deze bedrijfskundige achtergrond als basis werkt Patrick bevlogen aan de inzet van standaard ICT oplossingen om bedrijfsprocessen binnen verschillende markten te optimaliseren. Een ICT oplossing is volgens Patrick vooral een middel met als uitgangspunt om op korte termijn kosten te besparen en de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. Door organisaties middels bestaande succesverhalen hierin te begeleiden wordt er maximale focus en voordeel behaald.